Boende

Vi har reserverat rum på några hotell i centrala Växjö för SKF:s Årskonferens. Alla hotell ligger på gångavstånd från Växjö Konserthus där konferensen äger rum.

Bokning av hotellrum sker online i samband med att du anmäler dig till konferensen.

ELITE PARK HOTEL

Elite Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 76 vackra rum beläget i centrala Växjö och i direkt anslutning till Växjö Konserthus. Ett modernt hotell med nordisk design, ljust och funktionellt. Som gäst har du nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Alla hotellets rum är rökfria och utrustade med wc, dusch, AC, minibar och tv. Genom det trådlösa nätverket kopplar du lätt upp dig mot internet.

Enkelrum – 1338:- per rum och natt, exkl moms
Dubbelrum – 1463:- per rum och natt, exkl moms

–> Elite Park Hotel

ELITE STADSHOTELLET

I centrala Växjö ligger Elite Stadshotellet med totalt 163 rum. Det är ett pampigt och vackert hotell som andas gamla anor. Här månar man om sina gäster i klassisk miljö och erbjuder alla de moderna bekvämligheter man kan tänka sig. Parkering finns på torget utanför hotellet. Kommer du med tåg eller flygbuss är det bara 100 meters promenad till hotellet. Växjö Konserthus ligger på promenadavstånd (ca 5 min). Miljödiplomerat av Växjö kommun.

Enkelrum – 1338:- per rum och natt, exkl moms
Dubbelrum – 1463:- per rum och natt, exkl moms

–> Elite Stadshotellet

HOTEL ESPLANAD

Hotel Esplanad erbjuder ett prisvärt boende i centrala Växjö med gångavstånd till affärer och restauranger. Hotel Esplanad har rum i varierande storlekar. I priserna ingår alltid frukost, wi-fi, satellit TV kanaler och kaffe/te.

Enkelrum – 853:- per rum och natt, exkl moms
Dubbelrum – 1067:- per rum och natt, exkl moms

–> Hotel Esplanad

PM & VÄNNER HOTEL

Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.

Enkelrum classic– 1513:- per rum och natt, exkl moms
Enkelrum executive – 1692:- per rum och natt, exkl moms
Dubbelrum classic – 1781:- per rum och natt, exkl moms
Dubbelrum executive – 1960:- per rum och natt, exkl moms

–> PM & Vänner Hotel

QUALITY HOTEL ROYAL CORNER

Quality Hotel Royal Corner är ett fyrstjärnigt hotell beläget i centrala Växjö. Alla hotellets 160 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum är rökfria och utrustade med wc, dusch/badkar och smart-tv. Alla gäster har tillgång till wifi, gym och relaxavdelningen med pool, bubbelpool och bastu. Det finns fri gästparkering på bakgården i mån av plats. Quality Hotel Royal Corner är ISO 14001-certifierade och har även fått Tripadvisors utmärkelse som GreenLeader.

Enkelrum – 1067:- per rum och natt, exkl moms
Dubbelrum – 1157:- per rum och natt, exkl moms

–> Quality Hotel Royal Corner